もう10年ぐらい前からのカジュの仲間で、鎌倉路地フェスタの立ち上げの頃、ずっとスタッフもしてくれていた、こにまるくん。

一級建築士で、旅人で、野菜も作るし、コメも作る。麻婆豆腐は、豆腐から作る・・・。お主、ナニヤツ。

今年も来てくれます、こにまるくん。  
去年、ほんとうに美味しかったです。折々みるFBの、イベントでのお料理の写真が進化している、進化している、進化しているぅ!

「埼玉県越谷市から参加します!昨年好評だった越谷周辺の有機野菜たっぷりマスタードマリネに車麩カツ、自家製果実シロップジュースでカジュ祭に彩りを添えます。」

どうぞご期待ください。

FBページは、こちら

It's not easy to express "who is Konishi Takashi" in one word. He is a qualified architect of the first class-licensed, traveler, farmer and chef.
His keen and wide antenna always catches something stimulative and he make it his own.
Let's make a good time with him, with his delicious dishes on 29th and 30th.