もう10年以上前からのカジュの仲間で、鎌倉路地フェスタの立ち上げの頃、ずっとスタッフもしてくれていた、こにまるくん。

一級建築士で、旅人で、野菜も作るし、コメも作る。麻婆豆腐は、豆腐から作る・・・。お主、ナニヤツ。

今年も来てくれます、こにまるくん。  
折々みるFBの、イベントでのお料理の写真が進化している、進化している、進化しているぅ!

「埼玉県越谷市から参加します!今年のメニューは、車麩ピタパン、マスタードマリネ、テリーヌ、自家製果実シロップジュース、自家製果実酒!」

どうぞご期待ください。

FBページは、こちら

It's not easy to express "who is Konishi Takashi" in one word. He is a qualified architect of the first class-licensed, traveler, farmer and chef.
His keen and wide antenna always catches something stimulative and he make it his own.
Let's make a good time with him, with his delicious dishes on 29th and 30th.