鎌田香さんは、たなかの織り教室の生徒さんで、鎌田クッキングスタジオのお料理の先生でもあります。

織り教室の仲間たちは、鎌田さんのベーコン作りやハムづくり、そしてソーセージ作りの教室に参加しているんですよ〜ん。

ベーコンが、自分で作るとあんなに美味しいものだったとは! 教わって以来、たなかはベーコンを買ったことはありません。

一昨年はじめてカジュ祭にお誘いしましたが、開店とほぼ同時に売り切れに・・・。
去年も早々と売り切れに・・・。

今年も後半2日間、石釜ピザも鎌田です!!
また。今年はお持ち帰り用のベーコン、このほど出版された「SMOKE」もカジュ祭で販売します。


Kamata Kaori is a student of Tanaka Weaving Craft Studio and the principal of
Kamata Cooking Studiowhich is located in Fujisawa.
The special recipes in her cooking class are ham, sausage, and bacon making!
This year on 30th and 1st Kaori will prepare unbelievably delicious sausages and sandwiches much more than last year!
She will bake pizza with stone oven, too! (29,30)

You can also buy her cooking book and bacon to go!